Selamat Datang Ke Rumah Baru

Terima kasih aku ucapkan kepada semua yang masih sudi singgah di rumah baru aku ni.  Rumah lama walaupun ku tinggalkan namun tidak ku lupakan.  Banyak memori dan catatan pengalaman aku tinggalkan di sana.  Saja tidak dibawa kemari.  Masa ke masa, kalau rindu tu aku jenguk-jenguklah blogspot tu.  Manalah nak tahu satu hari nanti aku berpindah semula ke blogspot.

Kepada pengunjung-pengunjung yang mempunyai pautan dengan relaxjom, dapatlah kiranya tuan-tuan dan puan-puan mengemas kini alamat pautan terbaru relaxjom.

Semoga penghijrahan ini membawa impak yang lebih besar dalam kehidupan ini.  Amin

Blog lama dalam kenangan aku tinggalkan sebahagian catatanku di sana.

RELAXJOM.BLOGSPOT

Advertisements

~ by razifembi on August 8, 2009.

9 Responses to “Selamat Datang Ke Rumah Baru”

  1. tukar dah?

  2. Huuu nice blog 😀

  3. tukar haluan?….
    hehehe…
    kanapa?..

    x saba nak lihat gambar2 dari Bro Razi..

    • TQ bro sudi singgah.

      Terdapat beberapa masalah dan kelemahan blogspot … gambar-gambar biasa sahaja. Sekadar berkongsi.

      Apa pun Happy Birthday bro Ejam

  4. hehehe..
    thx2…

    wooh..
    kelemahan?..
    hurmm..

    lgpun ejam da lame x update..quite bzy nowaday..
    hurmmm…

    btw, gambar bro sume lawa2 wooh… seriusly..
    pakai camera ape?..
    lens ape?..

  5. ape beza d40x ngan d40?..

  6. Salam bro, still ada..tapi disebabkan layout kerosakkan, mood untuk blogging jadi kemalasan..sekarang ni tengah buat (tapi tak jadi-jadi) layout baru tu..hehe

    Bang, mai comment C905Phy sket, pkai henset ja..lagi 2-3 tahun baru bley angkat sebijik dslr kot..

  7. nice blog..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: