Happy Working Day

Hari ini merupakan hari pertama bekerja pada bulan Ramadhan bagi orang-orang Islam yang bekerja pejabat atau ‘office hour”.

Cuaca pun baik hari ini, walaupun sudah tidak hujan namun masih lagi terasa kesejukkannya.

Jom kita tengok sketsa kartun di bawah . . . old joke!

Hehehe . . . Selamat Bekerja ! Happy Monday . . .

Advertisements

~ by razifembi on August 24, 2009.

15 Responses to “Happy Working Day”

  1. hehe.. tengah cuti lagi. Seminggu… cuti sekolah.:D

  2. Selamat bekerja dan berpuasa….

  3. Ya, so malas nak baut kerja weii(^^)

  4. Waaaa.. salah eja!!Maluuuu

  5. hehe.. funny but true!!
    susah nak masuk gear lepas bermalas-malas di hujung minggu…

  6. razif…
    selamat ebrtugas…
    kita pon cam lemah nk gi keje…risau Dyna buka pose bila kita x de..kekekek

  7. betul la bila hari isnin jer rasa semacam jer

  8. malas tul nak g kelas pg2 buta…
    tpi sbbkan sejuk n hujan renyai2…
    rase besh..
    selesa…
    ^^

    slamat betugas bro..

  9. hahaha.. scary gler dgn pkataan monday..
    dgn witch n bnde2 alah tu steady jer..

    šŸ˜‰

  10. Baru habis cuti. Pulang ke rumah seminggu. Isnin depat cuti lagi. Hujung minggu ni mahu pulang lagi. Encik Razif: Selamat Bekerja, juga selamat bercuti, selamat menyambut kemerdekaan juga! šŸ˜€

  11. hahaha! Monday blues!… Dah lama tak merasa sebab dah lama jd bos kat rumah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: