Terima Kasih Buat Anda Semua

Terima Kasih Atas Doa Rakan-Rakan

Alhamdulillah syukur kepada Allah.  Kepada rakan-rakan yang sempat berkunjung ke artikel ” Dia Yang Tidak Pernah Ku Temui ” dan yang sudi mendoakan kesihatan isteriku cepat sembuh, aku mengucapkan ribuan terima kasih.

Walau kita tidak pernah bertemu muka, namun atas dasar persaudaraan, ramai yang sudi meluangkan sedikit masa untuk satu doa yang amat bermakna bagi kami sekeluarga.

Alhamdulillah isteriku telah sembuh walaupun tidak sepenuhnya lagi.  Terima kasih rakan-rakan.

Dari masa ke masa aku cuba memahami dan berkenalan dengan sebaik mungkin biarpun walau sekadar  melalui penulisan rakan-rakan.

Ixora – Selamat berkenalan.

Cik Ain – Geng-geng budak comel yg suka bergambar.

Tuan Nizam – Buku … dan games ….

Tuan Hadi – belajar rajin-rajin nanti mak upahkan susu.

Puan Zana – Mohon maaf kerana ada yang menyinggung perasaan Puan.

Cik Insyirah – Selamat Ke Jinjang Pelamin

Puan KakPah – Selamat mendidik anak-anak bangsa.

Cik Marzalina – Pecinta wang …hihi!  Jgn marah ye.

Na Shari – Salam berkenalan daripada relaxjom.

Mr. Edz – Pengupas isu-isu politik.

AbgHalim – Semoga terus menyatakan pendapat.

Tuan CM – TQ selalu singgah.  Kesian tengok keta mahal-mahal remuk.

Cik Juliet – Semoga malam, semua ‘angin’ da abes keluar.

Tuan Ejump – Boleh belajar dari kamu skill menangkap gambar.  Angle yang cun.

Cik PeiPan – Semoga berjaya menjadi penulis hebat.

Tuan Djambu – Selamat mencari marka ukren

Puan Qaseh – Semoga adik ipar cepat melahirkan anak.

Cik Prettyrain – Hope u getting well soon.  No more moody!

Mr.Mahid – Nice ingelishhh yeahhh !!

ChekguBH – Terima kasih selalu singgah.

Cik Miez Ninie – Selamat berkenalan dari relaxjom.

Kepada Semua Pengunjung

Biarpun baru sebulan lebih aku menulis di blog baru ini, ramai juga kenalan baru yang sudi bertandang di relaxjom dan sempat memberikan komen dan pandangan.

Tidak dilupakan juga kepada kenalan lama dari blog relaxjom lama yang sudi mengikuti hingga ke blog baru ini.

Panjang – Selamat ketemu kembali.  Not too long.. not too short

Puan PBB – Saya menghargai setiap pandangan dan pengalaman Puan.  Terima kasih Puan.

Tuan Zaim – Selamat berkenalan.

Tuan RazifMustapa – Kita berkongsi nama yg sama.

Tuan Samdaddy – Jgn lupa belanja kopi.  tak lupa, kat adam harith … kem slm kat dia.  apa kisa dia skrg?

Tuan Hamba – Selamat berkenalan.  Best video tentang rokok tu.

Tuan NorFadli – Selamat berkenalan.

Puan Azah Khaleda – Selamat berkenalan.

Cik Azilsah – Selamat berkenalan.

Toknabe – Terima kasih kerana sudi singgah lagi

Puan Mawar Merah – Selamat berkenalan.

Pokli – Selamat Berkenalan.

Tuan Shafie – Terima kasih kerana sudi singgah di sini lagi.

Tuan Sheikh – Selamat berkenalan

Puan Rozita – Selamat berkenalan.

My Messy Room – Terima kasih kerana sudi singgah relaxjom lagi.

Puan Shasha – Kawan lama … TQ

Cik Shima – Terima Kasih juga.

Puan Maznah Mokhtar – Selamat berkenalan

Cik Yana – Selamat berkenalan.

Cute Frog 78 – Kawan lama juga. Tq cikgu …

Cik Sarahunny – Selamat berkenalan.

Cik HanaKimmy – Terima kasih kerana sudi singgah relaxjom …

Puan Tirana – Rakan lama yang selalu menulis tentang sesuatu yang amat bermakna dalam kehidupan.

Tok Don – Terima kasih kerana sudi singgah.

Tuan Sufian PC – Terima kasih sudi singgah lagi.

Cik Nahdatulizah – Salam berkunjung.

Cik Asyimadollah – Teman lama dari blogspot.

Cik Dalialiyana – Salam kenal.

Cik Lynshira – Salam kenal juga.

Cik Macy – Teman lama dr blogspot.

Cik Husna – Salam kenal.

Puan LiyaNNuar – Teman lama dari blogspot.

Tuan Luth Textile – Penang blogger’s

chronic –

Cik Airina -Salam kenal. Selamat menulis.  Ni geng-geng dengan Pei Pan la agaknya.

Cik Zara Aluwi – Salam kenal.

Cik Zara – Terima kasih sudi singgah relaxjom…

Emansipasi –  Thanks for the song.

Tuan Zool – Salam kenal

Puan Linda – Ibu kepada tiga orang anak.

Ryann – orang teater

Cik Faarihinsalam kenal…

Gambar kuntum-kuntuman bunga buat anda semua.  Dan tidak dilupakan juga kepada pengunjung-pengunjung ‘senyap’ blog relaxjom, diucapkan terima kasih juga walaupun anda tidak menampakkan diri.

Apa yang boleh saya kongsi, InsyaAllah saya kongsikan bersama Tuan-tuan, Puan-puan dan cik-cik sekalian.



Advertisements

~ by razifembi on September 11, 2009.

50 Responses to “Terima Kasih Buat Anda Semua”

  1. Di petik dari satu riwayat: ” Perumpamaan orang beriman yang saling cinta-mencintai, saling sayang-menyayangi dan saling kasih-mengasihani ialah seperti satu tubuh, dimana apabila salah satu anggota tubuh, dimana apabila salah satu anggota tubuh yang mengadu kesakitan maka anggota-anggota tubuh yang lain ikut merasakannya iaitu tidak dapat tidur dan merasa demam.”

    ** Gambar bunga tu snap dekat mana eh?

  2. hai….

    mungkin tak leh nk komen sbb ixora dah setting, hanya mereka yg ada akaun blogspot/google je boleh bg komen…

    apapun, tak menjadi masalah kan?

    ermm….

    happy weekend.

  3. hai….

    mungkin tak leh nk komen sbb ixora dah setting, hanya mereka yg ada akaun blogspot/google je boleh bg komen…

    apapun, tak menjadi masalah kan?

    ermm….bunga kt atas tu cantik. gambar bunga ixora tak de…?

    happy weekend.

  4. tak menjadi masalah la…ixora okey aje.

    tak pe….

    😀

    p/s: tersend 2 kali plak msg…hehehe

  5. ada…sy ada buat artikel pasal nama ixora & bunga ixora….

    jap sy bg link ye….line tenet agak slow….

  6. http://edgwaregreenpark.blogspot.com/2009/06/ixora-javanica.html

    baca la….moga dapat sedikit info.

  7. Sama-sama. Hehe. Saya suka berinteraksi dan mengunjungi Relaxjom sebab kita sama-sama kat Penang ni dan rasa macam ada “chemistry” atau rasa selesa dan sesuai dgn isi kandungan relaxjom…

  8. Eh silap taruh nama. dah awal pagi ni…

  9. Komen mula2 tulis nama PBB, patut PPB…

  10. Nama sebenar saya ialah xxxxxxxxxx. Minta tolong, jgn sebut nama sebenar saya dlm blog saya ye. Tak ramai yang tahu apa itu PPB dan sebaliknya. Saya juga ada FB dgn nama sebenar.

  11. selamat berkenalan.. thanks bang..:)

  12. haha. nti dah dpt marka ukren nti sy tunjuk kat cik razif…hahaha

    tp nti jgn x pcaya plak 😀

  13. Salam.. isteri saudara sakit?Semoga kesihatan isteri saudara bertambah baik.

    Selamat meneruskan ibadat puasa yang tinggal beberapa hari aje lagi. 😀

  14. semakin ramai yg mengerumuni relaxjom WP nih…
    semakin ramai kawan, semakin ramai yg akan komen…
    dan semakin ramai mereka yg baik hati akan mendoakan kite…
    walaupun di alam maya ni, tak slalu jumpe, tak bersua muka…
    tapi masih berdoa kesejahteraan sesama kite…

    itulah manisnya berbelog nih… 🙂

  15. cantik2 bunga tu. Photography sebagai hobby atau bisnes?
    Selamat menyambut eid mubarak utk razif and wife.

  16. salam razifembi,

    hari tu terlepas pandang kat chat box rupa2nya ada mesej dp razif.. hari ni baru terperasan tak jwb.. terima kasih krn blog walking ke sana.. maaf ya..

  17. Wah, terima kasih kerana “censorship” itu.. Razif boleh membaca hati saya.

  18. kita tidak akan pernah memiliki seorang teman, jika kita mengharapkan seseorang tanpa kesalahan. Karena semua manusia itu baik kalau kita bisa melihat kebaikannya dan menyenangkan kalau kita bisa melihat keunikannya tapi semua manusia itu akan buruk dan membosankan kalau kita tidak bisa melihat keduanya

    cewah…ok x?..jangan pei pan je kuar ayat kekekke
    ape pon terima kasih kembali yek.Baby dah selamat menjengah kedunia ini.

  19. Salam bro,

    Wahh..tiba-tiba ada entri touching plak. “Selamat ke Jinjang Pelamin”? Haha. Pelamin nggak ada. Jadi, kita tukar, “Selamat Ke Jinjang Pernikahan”. Hehehe.

    Apapun, nice knowing u. Semoga bro and wife sentiasa dlm keadaan baik, moga DIA sentiasa merahmati kalian berdua…Amin.. 🙂

  20. takde apa yg salah pd Razif, tak perlu la minta maaf…..
    akak ingat lagi masa Razif baru masuk blog akak, pelawat kt blog Razif tak mcm skg ni kan? tengok la…..betapa glamernya Razif berbanding akak.
    mungkin org suka dgn cara Razif menulis dan menyapa teman2 blogger, ramah dan sopan. teruskan sikap tu selama2nya….

  21. wahhhh…
    panjangnya bagi kredit pd kwn2…
    Insyaallah…satu hari nnti kita berjumpa…
    u can YM me acdc3110@yahoo.com
    mungkin ada cerita yg Razif tk tau psl sy…
    Februari yg lalu DSLR Canon 1000D sy kn kebas…
    cermin kereta kena pecah…
    hajat di hati nk laa belajar2 tknik fotografi dgn Razif…hehehe
    apakan daya…mood utk beli DSLR yg baru belum mari daa….
    kalo satu hari nnti ada mood utk beli balik DSLR…boleh laa jadi sifu saya yerr…hehehe

    • laa … sayangnya…DSLR plak tu. Cermin tingkap pula hancur. Malang sungguh Tuan. Ada hikmah yang tersembuni tu agaknya, Moga sabar.

      Saya tak pandai teknik fotografi. Dalam proses belajar jugak. Mungkin nanti Tuan dah cekap, saya pula belajar dr Tuan.

  22. can’t wait for babyboy photos SOON!

  23. Salam kenal juga untuk incek razif.. semoga isteri, incek razif dan seluruh keluarga incek razif sentiasa dalam keaadan baik.. InshaAllah.. (^__^)

  24. alhamdulillah..;)

    semoga bahagia ramadhan dan aidilfitri kamu ya razif..:)
    take gud care of her..

    itu gunanya sahabat..

    x nampak x bermakna kite x bersama..
    x kenal x bermakna x jd member kan?

    🙂
    saya suke punye sahabat seperti kamu

  25. Sama-sama jua di sini.

  26. “belajar rajin-rajin nanti mak upahkan susu.”

    ayat ni yang tak boleh tahan ni! Hahahahaha, anak dah besaq, minum nescafe saja..

  27. bro,
    eh… bro lg power.
    ^^

    ejam akan meng-away-kan diri buat seketika. ape2 pun. selamat hari raya bro,
    maaf zahir batin lau ade ape2 tersalah ckp.

  28. alamak!napa cam t0uching lak ni?
    TQ juga pada tuan rumah yg sudi bercerita
    anda berkongsi sesuatu yg brgkali sukar tuk sy jumpa di mana2
    mge2 bro razif terus menulis & dilindungi-Nya selalu

    ps:kim slm pd si dia yg teristimewa. May Allah bless both; mommy-to-be & baby (”,)

  29. nice answers i like it

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: