Kelahiran Orang Baru

Alhamdulillah segala puji-pujian bagiNya.  Pada hari Isnin, 12 Oktober 2009 bersamaan dengan 23 Syawal 1430 Hijrah dan pada jam lebih kurang 6.45 petang anak kami selamat dilahirkan.

Berehat seketika.  Doakan kami sekeluarga sejahtera . . .

* Hari aku menjadi bapak dan wife menjadi ibu . . .

* Maaf, lupa sebut . . . kami dapat babyboy 2.6 kg and planning to name him as Muhamad Hassan xxxxxx . . . sempena cucunda Nabi S.A.W … InsyaAllah . . . yang xxxxx tu kena tanya House Minister@wife later . . . hehe

Advertisements

~ by razifembi on October 14, 2009.

27 Responses to “Kelahiran Orang Baru”

  1. Tahniah utk Razif n wife!!! Alhamdulillah semuanya selamat… Diharapkan baby yg baru lahir akan menjadi insan yg cemerlang & hebat… Selamat Hari Lahir buat baby!!…

    nnti tayang gmbr si comel yea… saya tunggu!! Selamat menjalani kehidupan baru sebagai ibubapa…

  2. Alhamdullilah… TAHNIAH !

    Bermula fasa baru anda dan isteri . Moga kelahiranya akan membawa sinar yang menerangi rumahtangga kalian berdua .

    Sabar and tabah melayani ‘orang dalam pantang ‘ yea…

  3. Alhamdulillah..
    semoga ibu dan anaknya sihat..
    bapanya? hmm… p belajar buat buat susu.. hehe..
    tahniah bro!

  4. Tahniah dan semoga anda akan berbahagia.

  5. salam.. Alhamdulillah.
    TAHNIAAAAAAAAAAAAAAHHHH.. tuan..
    moga kamu sekeluarga sentiasa dalam perlindungan dan kasih sayang Allah swt..
    sudah bergelar bapak kamu..
    sapa namanya?? jangan lupa tepekkan gambarnya disini nanti!

  6. salam abgrazif.
    alhamdulillah. tahniah diucapkan. wah, apa nama dia?
    ada mirip2 nama saya tak? hehe.
    bila nk tempek gambaq?
    😉

  7. Tahniah bang.. Puji dan Syukur pada Tuhan..

    Semoga dipayungi Rahmat Allah dan rezeki untuk Abg Razifembi sekeluarga dan si baby..

  8. Tahniah. Anak yg baru lahir tu ibaratnya kain putih…terpulang pada kita bagaimana nak mencorakkannya kan…. selamat menjadi pemimpin

  9. razif…pada 13hb oktober sha dilahirkan. yeayy…kami hanya dibezakan dengan sehari:)

    anak lelaki ke perempuan ye?

    Alhamdulillah:)

  10. Wahhhh … Tahniah..TAhniah…Tahniah utk Razif n wife
    semoga kehadiran ahli baru lebih menceriakan hisup kamu berdua…..

  11. Wah…. tahniah dari saya. Tahniah kerana mendapat anak dan tahniah juga kerana dah menjadi ayah dan ibu. Tanggungjawab dah makin bertambah…..

    lelaki ke perempuan?

  12. wah, berita gembira ;D
    tahniah tuk bro razif & family
    mge2 kehadiran baby tambah menceriakan hidup anda berdua
    mge2 anak itu menjadi anak yg soleh / solehah
    selamat menjadi ayah & ibu (”,)

  13. alhamdulillah dan syabas encik 🙂

  14. bermulalah era tak tidur malam heheheh (dengan versi yang berlainan)

  15. waahhh..
    lelaki ke perempuan??

  16. tahniah bro…
    moga2 bro dan sekeluarga sihat semuanya…
    ^^

  17. congratz papa ajib…semoga berjaya mendidik muhammad hassan xxxxx menjadi anak yg soleh…
    🙂

  18. Daripada segala yang dianugerahkan kepada manusia, apakah yang lebih baik daripada anak-anaknya? – Marcus Tullius Cicero.

    😀 dah agak dah, lama menyepi mesti pasal is3 bersalin.Congrates!

    ** Mungkinkah selepas ini kurang berblogging sebab bermain dengan anak eheee 😀

  19. Tahniah Razif and wife.
    Pastinya kelahiran orang baru itu tambah menyerikan kehidupan.
    Nama yang cantik tu…
    Agaknya dah besar nanti mesti terror ambil gambar macam yahanda dia.

  20. Alhamdullilah dan tahniah. Semoga Muhamad Hassan xxxx menjadi anak yang soleh. Hahaha…2.6kg yer, nanti sarung tangan dan kaki akan selalu tercabut! Kena jahit dengan riben sikit sarung tuh….

  21. Salam.. wah.. tahniah incek razif n wife.. semoga kelahiran baru ini semakin bermakna dalam keluarga incek razif.. masa ini lah nak tunjukkan bapa mithali.. huhuhu… kirim salam dengan wife dan babyboy yang baru lahir itu.. (^__^) Saat-saat ini memang membahagiakan semua pihak.. Semoga semuanya sentiasa dalam keadaan selamat..Insya-Allah..

  22. ..pakmat ucapkan syabas dan tahniah kepada rf dan isteri..teringat pulak 30 tahun dahulu..tuang air panas dlm tin susu..miss botol kerna terlalu mengantuk..semoga diberkati dan dikurniakan ramai lagi..tentu jugak gembira yg mendapat cucu..

  23. Tahniah kerana mendapat anugerah. Malam2 kena bantu isteri tu… jangan dok berdengkur je hehe..

  24. Tahniah di atas kelahiran warga baru ..
    semoag bahagia selalu

  25. tahniah kerana dapat cawangan baru..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: