Facebook : Akhirnya Aku Pun Join …

Lama tak lama . . . hampir empat bulan aku menyepi dari menulis sebarang artikel . . . Sampai nak lupa dah login name and password wordpress aku nihhh . . . try punya try  password wordpress ni, mujur boleh masuk semula . .

Bukan tu saja, puas jugak la aku nak kena ‘study’ balik button-button wordpress ni …Jenuhh!! Aku dah lupa function dia …

Diam tak diam, malam tadi aku daftar akaun Facebook.  Entah angin monsun mana yang bertiup, tiba-tiba saja aku jadi gatai tangan nak join jugak member-member lain.

Mungkin antara faktor utama sebab ada kes ”gaduh-gaduh” baru ini diantara dua orang bos aku dalam facebook ni.  Itu yang aku join FB nak tahu apa cerita.  Sebab aku pun antara watak-watak utama dalam gaduh-gaduh nih …

Mana aku tak angin … . . ada sorang bos aku ni yang terkenal dengan perangai ‘neraka stone’ pi repot kat bos besaqqq.

Pagi dua hari lepas menanah telinga aku kena sembuqqq dengan bos besaqq pasal satu kes kecikk.  Bengkekkkk aku !!

Kat FB ni ada jugak aku tempek gambar anak aku baby Hassan yang dah berusia 5 bulan semalam . . . bolehlah jenguk-jenguk !!

Punyalah kedebab . . .pipi Hassan macam buah epall … geram aku dok gomoiii dia !!

p/s

Terima kasihlah kat sapa yang reka mesin buai elektrik ( baby cradle ) . . . kalau tidak akulah yang jadi mesin buai Hassan ni … la ni dah dekat 7kg, perittt pinggang aku … Hahaha !!

Advertisements

~ by razifembi on March 13, 2010.

13 Responses to “Facebook : Akhirnya Aku Pun Join …”

  1. lama x nmpak abg… boleh add fb 🙂

  2. Welcome back. Saya naik risau bila Razif tak kemaskini blog ini.

  3. lama tak dtg sini. welkam to fb ye…sesuai..dengan org yang ada baby baru:)

  4. dah agak dah.. lama tak update sebab ada baby kan… hehehehe…

  5. abgrazif,bz dgn baby ek? saya dah agk dh. mesti abg dh lupa password utk login. ekeke. saya add abg kt fb ye. nk tgok baby!

  6. hai cik razif, anak dah besar dah ni. bak le tgk gambo anaknye…;)

  7. saya masih- masih tiada fb

  8. Just want to say what a great blog you got here!
    I’ve been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

    Thumbs up, and keep it going!

    Cheers
    Christian, iwspo.net

  9. Just want to say what a great blog you got here!
    I’ve been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

    Thumbs up, and keep it going!

    Cheers
    Christian,Earn Free Vouchers / Cash

  10. Salam

    Aku pon ama tak mai sini.. aku dah add hang dalam facebook (aku muhasabah trading)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: