Jom Phuket : Sementara Aku Urut Kaki . . . ( Hari Kedua )

Tu la Hassan, ayah dah pesan jangan dok renyeh-renyeh dengan minah Siam nih, tengok Hassan dah kena ‘kidnap’ sementara ayah kena urut kaki.  Mama pulak sedang massage satu badan.

Pucat ayah bila minah Siam ni usung Hassan keluar dari kedai urut ni.  minah Siam suruh budak-budak ‘bar ladys’ layan Hassan sekejap sementara ayah and Mama kena urut.

Haha . . sapa la yang tak cuak, kalau anak kena usung selamba je macam tu tambah-tambah kat negara Siam ni.

Terpikir juga aku, kalau Hassan hilang apala aku nak jawab kat mak aku . . . mati aku!!

Da puas lompat-lompat merengek mau susu plak . . .

Antara yang menarik di Phuket ini ialah harga massage yang murah dan best berbanding Malaysia . . .Thai Massage daripada RM 20 – RM 35 . . .

Beratur pekerja-pekerja dalam terlibat dalam bisnes mengurut ni.  Pakai pun seksi-seksi … yang pondan-pondan kat sini pun dah sejibik macam perempuan betul.  lawa plak tu … teringat Simon Caberet …Huhhhh!!

No SEX MASSAGE …ada faham??? hahaha antara iklan yang aku jumpa…

Advertisements

~ by razifembi on June 22, 2010.

15 Responses to “Jom Phuket : Sementara Aku Urut Kaki . . . ( Hari Kedua )”

  1. hahaa.. lepas nie.. iwan komfom join p phuket.. ngegege.. hehehe

  2. tapi for sure xkan dapat layanan macam Hassan la kan … hehe.

  3. ahaha.. total cost utk sorang brapa eh?? semua tmasuk pjalanan?

  4. dalam transport n hotel …share … dalam 5-6rat terbang jugak agaknya . . . lepas raya pi pun mcm best jugak …hehe

    Time tu Menteri Kewangan (Yan ) dah dapat luiii agaknya ..ahaha.

    Ishkk teringat facial kat sana . . .

  5. oh yaka.. akan diusahakan.. kalo ada yg sapot pon ok gak.. ahahaha

    • Slow-slow la kumpul duit …

      Pakat ngan adik ikhwan … kita pi sama-sama … mana leh save ..kita save …

      July ni ke singapore pun kena jimat-jimat bulan nihhh …

  6. Akan pergi Phuket !! harus sebagai panduan.. hahaha

  7. dalam transport n hotel …share … dalam 5-6rat terbang jugak agaknya . . . lepas raya pi pun mcm best jugak …hehe
    +1

  8. salam…
    wah Hassan, terlebih la pulak…nmpknya cuti2 tu kepunyaan dia la ye? untung bdn…
    rasa mcm nk pegi je, hari tu baru sebut2 dgn abe kita tp skrg ni musim hujan….Phuket x hujan ke?

    • Sorry Puan ..lambatttttttttt reply …

      skrg ni musim hujan …. itu yang low season … hotel time ni murah – murah ….masuk jer bulan nov …. dah high …masuk jer disember …dah peak ….

  9. Woiii.. jgn carik pasal,…. tengah kecoh kes jual bayi… kalo hang yang kena culik dgn minah siam tu, takdak sapa nak kalut.. ngehehehe

  10. Kalau nak tau pasal kos ke Phuket, cuba tengok blog saya ethassan.blogspot.com bawah Archive July 2010, tajuk: Phuket you, you Phuketing Phuket!

  11. Awesome post! thank you for sharing this information. relaxjom.wordpress.com really got under my
    skin, bookmarked… Keep up the great site…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: